Jordnötssnittar

Grymt goda kakor med en twist! De här kakorna innehåller den fina blandningen av sött och salt som en kombination. Jag tycker det funkar perfekt och det är bevisat att jordnötter som sött funkar utmärkt (jordnötssmör). Krispiga kakor, gott till alla tillfällen och det bästa med dem är att det är busenkla!

Jordnötskakor:
100 g smör
100 g strösocker
0,5 msk sirap , ljus
150 g vetemjöl
50 g salta jordnötter (malda)
0,5 tsk bikarbonat

Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop smör, socker och sirap.
Blanda i resten av ingredienserna.
Ta upp degen på bakbordet och dela i 3 delar. Forma dessa till längder, tryck ut dem på plåten och baka dem i 20 minuter.
Skär kakorna till snitt när de forfarande är ugnsvarma.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0